Bezemafnames toelatingstoetsen

Bezemafnames toelatingstoetsen

Bezemafname toelatingstoetsen voor studenten die per 1 september 2021 onder voorwaarden zijn gestart met de pabo

Vrijdag 17 december 2021 worden bezemafnames van de toelatingstoetsen georganiseerd. Deze bezemafnames zijn uitsluitend bedoeld voor:

Studenten die in het toetsvenster van november een of meerdere toelatingstoetsen voor het eerst wilden maken, maar dat niet kon vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden, waaronder aan corona gerelateerde klachten (inclusief quarantaine).

  • Studenten die in het toetsvenster van november een of meerdere toelatingstoetsen wilden herkansen, maar deze niet konden maken vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden, waaronder aan corona gerelateerde klachten (inclusief quarantaine).
  • Studenten die in het toetsvenster van oktober een of meerdere toelatingstoetsen voor het eerst wilden maken, maar dat niet konden vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden, waaronder aan corona gerelateerde klachten (inclusief quarantaine), vervolgens deze toelatingstoetsen voor het eerst in november maakten en een herkansing van een of meerdere toelatingstoetsen hebben.

Nb. Studenten die in het toetsvenster van oktober een of meerdere toelatingstoetsen wilden herkansen, maar deze niet konden maken vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden, waaronder aan corona gerelateerde klachten (inclusief quarantaine), kunnen deze toelatingstoetsen alsnog in het reguliere toetsvenster van november maken.

Als je op grond van bovenstaande informatie mogelijk in aanmerking komt voor deelname aan de bezemafname, dan kun je uiterlijk maandag 6 december voor 12.00 een verzoek indienen bij de examencommissie van de eigen hogeschool. Dit verzoek is voorzien van overtuigende bewijsvoering. Dit kan een doktersverklaring, een verklaring van een decaan, de uitslag van een coronatest van jezelf of de uitslag van een coronatest van een huisgenoot waardoor je in quarantaine moest tijdens de toetsafname(s) zijn.

De examencommissie neemt je verzoek in behandeling en deelt haar beslissing uiterlijk 10 december voor 17.00 mee. Bij akkoord van de examencommissie mag je deelnemen aan de bezemafname, schrijf je jezelf voor uiterlijk 15 december 17.00 in voor deze bezemafname en neem je de uitspraak van de examencommissie als bewijs mee naar de toetsafname.